1964 Oldsmobile 98

1964 Oldsmobile 98
Rok výroby
1964
Výrobce
Oldsmobile
Model
98
Najeto
68900 mil
Převodovka
automatická
Motor
394 V8
Objem motoru
6500 ccm

Tento obrovský čtyřdveřový hardtop byl ve své době to nejlepší, největší  a nejluxusnější, co jste si mohli od Oldsmobilu koupit. Zde je jen část výbavy, kterou toto auto má: všechna 4 okna v elektrice, elektrické ovládání sedaček ve čtyřech směrech, AM rádio se zadními reproduktory, dálkové otevírání kufru, elektrická anténa atd. Auto mělo v USA 3 majitele a je v původním a velmi zachovalém stavu. Zakoupeno bylo nové  v dealerství  David Ertley Inc. ve Scrantonu v Pennsylvánii. Poté putovalo do New Jersey a odtud se stěhovalo do South Caroliny. Auto má najeto 64 tisíc mil.

Karoserie

Karosérie je velmi zachovalém původním stavu s minimem koroze, nikdy nebyla bouraná ani nijak opravovaná. Chromy jsou velmi pěkné, bez poškození. Všechny lišty i znáčky jsou na autě a nic nechybí. Okna jsou bez prasklin. Lak je ze 100 % původní, místy již tenký s drobnými prasklinkami a odřeninkami ze stáří, nicméně pořád má pěkný lesk. Na autě je za 50 let minimum promáčlin a všechny plechy krásně lícují. K autu jsou všechny 4 originální poklice. V kufru je originální rezerva a veškeré příslušenství.

Interiér

Modrý interiér je krásně zachovalý a vše je původní. Sedák přední lavice byl opravem originálním materiálem, zbytek je původní z výroby. Strop, palubní deska i dveřní výplně jsou velmi pěkné a bez prasklin. Vše z elektrické výbavy je plně funkční stejně jako přístroje na palubní desce.

Technický stav

Olds je po mechanické stránce ve vynikajícím stavu, vše je plně funkční a jezdí krásně potichu. Na autě je nový výfuk.

Perfektní auto na dlouhé výlety. Stáhněte všechna okýnka v bezrámových dveřích, rozvalte se do pružinových lavic a užijte si jízdu v jednom z nejluxusnějších aut své doby.