1975 Ford LTD Wagon

1975 Ford LTD Wagon
Rok výroby
1975
Výrobce
Ford
Model
LTD Wagon
Najeto
58000 mil
Převodovka
automatická
Motor
351 V8
Objem motoru
5700 ccm

Kombíky byly vždy trochu opomíjeny. Ve své době šly jako první na vrakoviště nebo se rozebírali na náhradní díly, hlavně motory. Málokdo si jako veterána pořídil rodinné auto, 2dveřové kupé jsou přece víc cool. Ale doby se mění a obliba kombíků je zpět. Veškerá technika i jízdní komfort stejný jako u kupé, ale s neskutečnou praktičností. Představovaný wagon vychází z modelu LTD, je obrovský, hranatý a prostorný. Většinu života jezdil v Kalifornii a dochoval se v nádherném původním stavu s 58 tisíci najetými mílemi..

Karoserie

Karosérie je ve vynikajícím původním stavu. 98 procent laku je původní, koroze není žádná. Okna jsou zachovalé, polepené na bocích a vzadu fólií (lze sundat). Chromy jsou zachovalé, z bižuterie nic nechybí. Na autě jsou novější pneu a originální poklice.

Interiér

Interiér je původní a velmi zachovalý. Kromě drobné prasklinky na opěradle u řidiče je vše bez poškození. Okna a sedačky jsou elektrické, vše je funkční. Vzadu pod kobercem jsou úložné prostory. Zadní okno se stahuje od řidiče nebo klíčkem zezadu. V autě je namontováno dobové CB s anténou na zadním nárazníku.

Technický stav

Auto funguje perfektně, je příjemné na řízení. Motor startuje na otočení, automat řadí hladce.

Krásný a praktický kombík v původním velmi zachovalém stavu. Jen sbalit stan, spacák, kola a vyrazit někam na víkend.