1974 Cadillac DeVille

1974 Cadillac DeVille
Rok výroby
1974
Výrobce
Cadillac
Model
DeVille
Najeto
54000 mil
Převodovka
automatická
Motor
472 V8
Objem motoru
7730 ccm

Prémiová značka Cadillac byla vždy o krok napřed co se týká pohodlí a komfortu při cestování. I po téměř 40 letech by tento DeVille snesl srovnání s moderními auty a mnoho řidičů by bylo překvapeno, jak tak staré auto dokáže jezdit. V jeho historii jsou zapsaní 2 majitelé. Na tehdejší dobu bylo objednáno ve velmi netypických barvách (obzvláště u Cadillacu) - v trojkombinaci modré. Auto má najeto 54 tisíc mil, vždy bylo garážované a dochovalo se v úplně originálním krásném stavu.

Karoserie

Karosérie je ve vynikajícím stavu. Vše je původní včetně laku. Ten je vzhledem ke svému stáří velmi zachovalý, téměř bez škrábanců a s plným leskem. Vinyl je originální bez jediného poškození. Chromy jsou perfektní, stejně jako všechny odznáčky a lišty. Zadní plastové výplně se zdají být původní a jak je obvyklé, jsou mírně pokroucené. Okna jsou bez poškození. Zavazadlový prostor je jako nový s plným příslušenstvím a rezervou. Poklice jsou jako nové, pneu zánovní.

Interiér

Interiér je původní a ve vynikajícím stavu. Modré polstrování sedaček je bez jakéhokoliv poškození. Boční výplně i stropnice jsou bezchybné, palubka bez prasklin. Vše z elektrické výbavy je funkční (okna, sedačky, anténa, zámky). Auto má původní rádio, moderní rádio je schované pod palubkou.

Technický stav

Automobil jede perfektně. Motor běží potichu, řazení je tak hladké, že ani nejsou poznat přechody mezi jednotlivými stupni. Jízda je plavná, auto žehlí silnice jako žádné jiné :-)

Typický cadillac se vším všudy - dlouhý, tichý, s obrovským motorem, bohatě vybavený, komplikovaný a nepřehlédnutelný. Ideální pro všechny vyznavače luxusu a pohodlí, vhodný na dlouhé cesty a klidnou relaxační jízdu. V zajímavých barvách a původním vynikajícím stavu.