1964 Cadillac De Ville

1964 Cadillac De Ville
Rok výroby
1964
Výrobce
Cadillac
Model
De Ville
Najeto
51000 mil
Převodovka
automatická
Motor
429 V8
Objem motoru
7000 ccm

Poslední ročník druhé generace Cadillacu DeVille se vyvedl. Nádherné lineární tvary s decentním křidélkem a štíhlou siluetou vypadají dokonale. Není to již ta rozmáchlost konce padesátých let, ale pokud se člověk zamyslí, uvědomí si jaký designéři udělali za těch pár let skok kupředu. Představovaný DeVille je krásný vůz, mimořádně zachovalý v původním stavu, pokud odmyslíte lesk laku. V USA ho celou dobu měl jediný majitel a aktuální nájezd je 51000 mil.

Karoserie

Karoserie je naprosto původní, absolutně bez koroze, rovná a nepomačkaná. Lak je vyšisovaný a na kapotě, kde již vykukoval plech, byl z preventivních důvodů natřen antikorozní barvou . Chromy jsou nádherné, jako nové, vše je kompletní. Dveře se zavírají jako u nového auta, nevychozené, přesně zacvaknou po lehkém dotyku. Okna bez poničení.  Jediné, co tomuto chybí autu chybí  k dokonalosti,  je nový lak.

Interiér

Interiér je v krásném původním stavu. Kromě potrhaného polstrování přední lavice je jako nový. Chromy jsou dokonalé, palubka i volant nepopraskaný, boční panely nádherné. Všechny kontrolky jsou funkční.

Technický stav

Caddy byl po delší hibernaci probuzen k životu, vše potřebné bylo vyměněno a nyní si vrčí sametově. Nádherné svezení.

Dokonalé auto pro ty, kteří vědí, že lesk nového laku není známka kvality auta. Neobroušený diamant, kterému chybí málo, aby vypadal jako ze showroomu. Podobných příběhů již máme za sebou více, přečtěte si o podobném zde .