1971 MG MGB

1971 MG MGB
Rok výroby
1971
Výrobce
MG
Model
MGB
Najeto
56000 mil
Převodovka
manuální
Motor
R4
Objem motoru
1800 ccm

V kontrastu s fullsize americkým vozem se toto MGB jeví jako hračka, ale i tak do naší nabídky patří právem. Jeden z nejúspěšnějších a nejprodávanějších sportovních vozů se vyráběl v letech 1962-1980. Svými jízdními vlastnostmi, elegantním vzhledem a nízkými provozními náklady se zařadil mezi oblíbené sběratelské vozy. Představovaný kousek byl dovezen letos z USA, kde strávil většinu času v Texasu. Dochoval se ve velmi pěkném původním stavu.

Karoserie

Karoserie je ve velmi pěkném původním stavu, bez známek koroze. Auto má jedno starší přelakování v původním odstínu Bronze Yellow. Chromy jsou pěkné, zachovalé. Na autě je instalována úplně nová střecha. Původní chromovaná kola se zánovními pneumatikami.

Interiér

Interiér je v pěkném původním stavu. Sedačky nejsou potrhané, palubní deska bez prasklin, dveřní výplně zachovalé. Vše v interiéru je funkční.

Technický stav

Na autě je instalováno mnoho nových dílů:  komplet brzdy včetně hlavního válce, karburátor, vodní pumpa, benzínová pumpa, tlumiče, hadice, chladič, je proveden kompletní tune-up. Auto jede velice pěkně, startuje na první otočení klíčkem.

Sympatický britský roadster v pěkném stavu bez nutných investic k okamžitému používání. Ideální na letní projížďky bez střechy.